top of page

Eric Hordijk - 04 juli 2021

Voor de verjaardag van mijn vrouw hebben wij een thuisdiner laten verzorgen door Culinaire&Creative. Heerlijke, orginele gerechten. Super lekker! Goede verhouding, qua gezellig meekletsen en afstand houden om ons te laten genieten. Zeker de moeite om Culinaire&Creative in te huren. Dank je wel Gabrielle,!

Jane Raghoe - 03 januari 2018

Voor de verjaardag van onze dochter hebben wij de catering laten verzorgen door Culinaire&Creative. Overheerlijke hapjes, service was top, meedenken en met voorstellen komen heeft vele uurtjes keuken en denkwerk uit handen genomen. Erg professioneel en nauwkeurig. Zeker een AANRADER. Top gedaan dames, de gasten hebben erg genoten.

Wilma Laureij - 30 december 2017

Ter gelegenheid van mijn 60e verjaardag hebben wij thuis mogen genieten van de geweldige goed verzorgde catering door Gabrielle. Mooi uitziende maar vooral heerlijke hapjes en er kwam maar geen einde aan al deze heerlijkheden. Gabrielle dank je wel, het was top en mede door jou is het een fantastische avond geworden. Complimenten voor de chef!! Liefs Max en Wilma

Jeroen Koppes - 29 december 2017

Op onze laatste werkdag van TBK hebben wij, onder leiding van een zeer gepassioneerde chef-kok Gabrielle Sparreboom, met al het personeel een 5 gangen kookworkshop gevolgd. Als je als bedrijf ter opbouw van het team gevoel iets speciaals wil doen, is dit het ultieme. Wij kunnen u haar van harte aanbevelen, evenals haar personeel wat zorgt voor een goede begeleiding en daarnaast tevens een leuke proeverij van bier en wijn. Het was echt TOP.

Dank voor je gemotiveerde en gepassioneerde inspanning Gabrielle en team.

bottom of page