top of page

Algemene Voorwaarden 

CATERING 

Catering is mogelijk vanaf 10 personen en een minimum van 4 hapjes per persoon.

DINER

Een private dinning is vanaf 4 personen mogelijk en een walking dinner vanaf 12 personen.  

ALLERGENEN EN OVERIGE UITZONDERINGEN 

We werken met allergenen (o.a. ei, melk, mosterd, noten, soja, vis en weekdieren). Ben je allergisch, vegetarisch, veganist of zwanger? ? Geef dit aan en uiteraard word hier dan rekening mee gehouden zodat ook jij optimaal kan genieten van allerlei lekkers.  

 

BEZORGING 

In principe is bezorging noodzakelijk, om op locatie te kunnen zorgen voor een creative uitstraling, precies zoals het hoort. Bezorging word berekend op basis van het aantal kilometers.   

 

OFFERTE AANVRAAG 

Vrijblijvend een offerte aanvragen mag altijd! Voor grotere feesten/evenementen breng ik graag een bezoek aan de locatie of bij u thuis. Op deze manier kunnen we de mogelijkheden bespreken en kan ik mijn ideeën en mijn enthousiasme met u delen.  

 

KOSTEN OP NACALCULATIE 

De dranken en de bedieningskosten zijn vaak in de menuprijs mee gerekend. Huur van keukenapparaten, locatie, vervoer zijn op nacalculatie. Eventuele noodzakelijke parkeerkosten worden ook berekend.  

 

WIJZIGING OF ANNULERING 

Het kan natuurlijk gebeuren, waardoor het aantal personen van uw gezelschap wijzigt. Of dat u het diner of de catering door omstandigheden helaas niet door kan laten gaan. Gezien de vele voorbereidingstijd en kosten die gemaakt worden, is Culinaire&Creative genoodzaakt een annuleringspercentage te hanteren.

U kunt tot uiterlijk 1 week voor aanvang van het diner of catering kosteloos het aantal personen wijzigen of de reservering annuleren. Tussen de 6 dagen en 2 dagen is Culinaire&Creative genoodzaakt, ongeacht de reden van annuleren/wijzigen, 30% van de totale kosten in rekening te brengen. En binnen 24 uur is Culinaire&Creative genoodzaakt 75% van de totale kosten in rekening te brengen.

 

BETALINGSTERMIJN 

Gelieve 50% van de factuur één week voorafgaand aan de reserveringsdatum te voldoen. De andere 50% van de factuur dient binnen 14 dagen na  uitvoering van de opdracht te worden voldaan. 

© 2022 by CULINAIRE&CREATIVE 

  • w-facebook
  • Twitter Clean
bottom of page